vineri, 28 ianuarie 2011

Stilul modern in designul interior



Recunoscut prin caracterul actual al texturilor, al pieselor de mobilier si al decoratiunilor, stilul modern este o solutie ideala pentru spatiile restranse din apartamente si garsoniere. Este un stil practic, care se concentreaza pe econimisirea de spatiu, nu neaparat in detrimentul esteticii.

Piesele de mobilier folosite au linii si forme simple, curate, cu suprafete fara sculpturi sau ornamente. Finisajul utilizat pentru mobilierul pe comanda este cel in tonuri deschise (artar sau paltin). Totodata, mobila prezinta accente din crom si inox, pentru durabilitate si sunt cu preponderenta functionale, fiind reduse la minim.

Peretii sunt vopsiti in culori neutre, luminoase, fiind admisa o singura culoare puternica. Aceasta cromatica este potrivita pentru crearea unei impresii de spatiu generos. Un rol principal in redarea spatiozitatii il reprezinta sticla sau oglinzile (dulapurile cu usi glisante cu oglinzi de exemplu), materiale des utilizate in camerele mici.

Obiectele decorative sunt simple, asezate ici-colo, fara a incarca incaperea. Accentul pica pe inaltime, si nu pe latime in cazul accesoriilor. Stilul modern are drept sursa de inspiratie stilul minimalist.

Materialele specifice sunt cele naturale precum lana, matasea si bumbacul. Culoril sunt neutre, desi pentru a inveseli camerea, sunt acceptate pete de culoare la nivelul covoarelor sau al pernelor decorative.

Mobila are linii drepte si in trend revin accentele cromate din pal lucios, devenind adevarate piese-cheie in decorarea casei. Puteti vizualiza mobilier in stil modern printr-un simplu click mobila pe comanda Bucuresti. Echipa noastra va asteapta cu mobilier de calitate la preturi foarte avantajoase si preturi mici.

Toate cele bune si insipratie va dorim !

2 comentarii:

XI Construct spunea...

Foarte bine structurat blogul. Succes in continuare!

Unknown spunea...

Mobila bucatarie POLIGLOSS (MDF)



Mobila bucatarie POLIGLOS. executat in atelierul Mobilapentrucasata din MDF POLIGLOSS de 18 mm grosime diferite nuante si texturi conform standardelor de calitate impuse de Uniunea Europeana.



Mobila bucatarie POLIGLOS poate avea diferite dimensiuni in functie de cerintele clientului si spatiul pe care doreste sa-l mobileze.



Mobila bucatarie POLIGLOS cu dimensiunea de 3,50 cm liniar lungime.



Mobila bucatarie POLIGLOS cantuita in TOTALITATE cu cant ABS. 2 mm.



Mobila bucatarie POLIGLOS Buzau cu accesorii GRASS si BLUM,bucatarie din MDF si rame aluminiu cu geam fumuriu,blat termorezistent si cant ABS 2.Mobilier buzau

http://www.mobilierpal.com/mobila-bucatarie--poliglos.html